המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב מטגנים בצל עם חמאה עד שהבצל נהיה שקוף מעט.
מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לאדות כ-5 דקות.
מערבבים שמנת עם רוטב פונגי פרפקטו ומוסיפים לסיר.
מתבלים במלח פלפל (אם רוצים גרסה חריפה מוסיפים מעט צ'ילי גרוס) ומערבבים.
מוסיפים פסטה תלתלים ומערבבים היטב.
מוזגים מעל 1 ליטר מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש מכסים ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
מגישים עם עלי בזיליקום טרי מעל וגילופי פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0