המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בתבנית 20×30 פורסים נייר אפייה ומשמנים מעט, כדאי להשאיר מעט שוליים בולטים של הנייר על מנת שיהיה קל להוציא את העוגה.
להכנת התחתית - טוחנים במעבד מזון את הפתי בר, קוקוס, חמאה. משטחים על התבנית ומהדקים היטב.
מערבבים לבלילה אחידה את הביצים, סוכר, פודינג וניל ומיץ לימון. יוצקים את הבלילה על התחתית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 25 דקות.
מיד בסיום האפייה, כשעדיין חם, מפזרים את הקוקוס או האגוזים ומהדקים מעט.
מכניסים למקרר ל- 4-5 שעות.
פורסים בעדינות לריבועים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0