המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
מסננים את המים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית.
מערבבים בקערה את הגבינה הבולגרית, גבינת ריקוטה, רוטב עגבניות, חצי מכמות הגבינה הצהובה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים את הספגטי לתבנית ומערבבים יחד עד שכל הספגטי עטוף ברוטב.
מפזרים למעלה את יתרת הגבינה הצהובה.
אופים עם נייר כסף 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
ואז אופים 10 דקות נוספות על מצב גריל.
ניתן לפזר מעל עלי בזיליקום טריים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0