המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקציצות - קוצצים דק את עשבי התיבול.
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות - עשבי תבלין, בשר, לחם, ביצים, כמון, כורכום ומלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
בידיים משומנות יוצרים מהתערובת קציצות שמנמנות בגודל של ככדור פינג פונג.
בסיר שטוח ורחב מחממים שמן זית.
כשהשמן חם מטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות.
מפזרים את הפתיתים בין הקציצות.
מוסיפים את רוטב המלנזנה (רוטב עגבניות וחצילים) ומים עד לגובה כיסוי הקציצות.
ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים סגור כ-5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1