המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים ווק עם שמן, מוסיפים את הבצל הסגול, שום, פלפלים, גזרים וסלרי, ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הסצ'ואן, הצ'ילי המתוק והסויה. מקפיצים ומערבבים עוד דקה בלבד.
מסירים מהאש מעבירים למסננת ומקררים מעט.
מרטיבים את דף האורז 5 שניות בקערה מלאה מי ברז.
מניחים על משטח עבודה ומסדרים במרכז חלקו התחתון של הדף 2-3 עלי נענע שלמים מסודרים לרוחב, מפזרים מעל חופן ירקות מוקפצים.
מקפלים את החלק התחתון מעל המילוי, מקפלים את שני הצדדים כלפי פנים, מהדקים ומגלגלים כלפי מעלה. לקראת סוף הגלגול מוסיפים רצועת בצל ירוק. אם הקצה לא נדבק לרול, מרטיבים אותו קצת.
מעבירים את הרולים המוכנים לצלחת משומנת קלות ומכסים במגבת לחה. אם לא מגישים מיד, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד 3 שעות.
מכינים רוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב.
המלצת הגשה חוצים את הרולים ומגישים עם רוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0