המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה, קורנפלור, בצל, תפוח אדמה, פפריקה, מלח וראס אל חנות.
מכניסים למקרר לחצי שעה.
מכדררים לקציצות.
שמים אותן על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לרבע שעה.
להכנת הרוטב - שמים בסיר שמן, רסק עגבניות, פפריקה, סוכר ומלח, מוסיפים 2 כוסות מים ומערבבים היטב.
מבשלים עם מכסה על להבה נמוכה כ-15 דקות.
מוסיפים את הקציצות.
סוגרים את המכסה ומבשלים חצי שעה על להבה נמוכה.
מוסיפים שקית פתיתים ומים רותחים לכיסוי הפתיתים.
מבשלים עם מכסה סגור למחצה ומוסיפים כל פעם מים במידת הצורך עד שהפתיתים מוכנים.
טועמים תיבול ומוסיפים מלח לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1