המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את קוביות הבשר במחבת רחבה עם מעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומניחים בצד.
מוסיפים לאותה מחבת עוד שמן זית ומטגנים בצל קצוץ לקוביות עד להזהבה קלה, מוסיפים גזר מגורד, ומטגנים קלות.
מוסיפים פתיתים, מלח, פלפל שחור וטריאקי.
מוסיפים מים רותחים עד לקו הפתיתים, מנמיכים את האש ל-3 דקות בדיוק.
מרפדים סיר בנייר אפייה עם מעט שמן זית בקרקעית ובצדדי הסיר.
מסדרים בשכבות תפוחי אדמה בקרקעית, מעל שליש מכמות הפתיתים, מחצית מכמות הבשר, וחוזרים על הפעולה כאשר בשכבה האחרונה את יתרת הפתיתים.
מוסיפים כוס מים, ומכסים בנייר אפייה רטוב מעל השכבה העליונה, מכסים במכסה הסיר.
מכניסים ל-180 מעלות שעה אחת, ועוד 3 שעות על 150 מעלות.
הופכים לצלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1