המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את הקמח, שמרים, סוכר, שמן זית, מלח, ערק ומים, במיקסר מהירות נמוכה כ-8 דקות. אמור להתקבל בצק מעט נוזלי אבל נעים ורך.
מתפיחים כשעה.
מקפלים את הבצק ומתפיחים כשעה נוספת.
בידיים משומנות קורצים עיגולים קטנים ומשטחים לפיתה שטוחה. אפשר על שיש משומן לשטח עם הידיים.
מטגנים בשמן עמוק, מצננים ומצפים בסוכר.
מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג מלבי והחלב במהירות בינונית עד לקבלת קרם רך ויציב (להיזהר לא להקציף יותר מדי, שלא יתפרק).
מעטרים בקצפת ומקשטים בתותים ופיסטוקים קצוצים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן
הצג מתכונים נוספים
הערות 1