המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים בצלים גדולים וחותכים אותם לטבעות בעובי של 1-1.5 ס״מ.
מפרידים את שכבות הבצל ומסדרים זוגות של טבעות למילוי.
ניתן לקלף את שכבת האפידרמיס שבין שכבות הבצל עבור ביס רך יותר אך זה לא חובה.
חותכים פרוסות מוצרלה ומכניסים בין שכבות הבצל לפי הזוגות.
מכינים 3 קערות - קערה ראשונה עם קמח בלבד, קערה שנייה עם קמח, קורנפלור והתבלינים וקערה שלישית עם פירורית זהב.
מוזגים לקערה עם הקמח המתובל סודה, תוך כדי ערבוב, עד קבלת מרקם כמו של טחינה גולמית, סמיך אך נוזלי.
בעבודה עדינה, כדי שלא יתפרקו, מצפים את הטבעות בקמח ומנערים קמח עודף.
טובלים בבלילה הנוזלית ונותנים לעודף הבלילה לטפטף מטבעת הבצל ואז מעבירים לקערת פירורי הלחם ומצפים לחלוטין.
מטגנים בשמן עמוק על 170 מעלות עד שזהוב ויפה.
מוציאים, ממליחים מעט ומגישים. המלצה: טובלים בדיפים של דיפ אנד ספרד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0