המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את רכיבי המרינדה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שופכים על העוף ומעסים אותו.
מפזרים את התפוזים.
צולים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
ואז בחום של 150 מעלות למשך שעה וחצי.
אין צורך בכיסוי התבנית. מדי פעם משקים את העוף ברוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0