המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים פתיתים כמו פסטה (בסיר מים ביחס ל 1:10) 8 דקות, מסננים ועוטפים בשמן זית.
מסדרים על מסננת ומעשנים (אפשר לעשן מעל גחלים ומרווה או לעשות כלי עישון סגור בעזרת תבנית ונייר כסף).
בסיר מרתיחים דאשי, גארום גבינה (אפשר להחליף גארום עוף בסויה בהירה) ויין מצומצם.
מוסיף חמאה קרה לאמולסיה, מתקנים תיבול עם מלח.
שמים את הפתיתים באמולסיה ומסיימים בישול של הפתיתים, עוד 2 דקות (למרקם של ריזוטו).
מגרדים גבינת עזים - עמק המעיינות בשכבה עדינה ומזלפים שמן זית איכותי.
להכנת דאשי- ציר אצת קומבו ומים. מרתיחים קומבו ומים ( על כל ליטר מים 50 גרם אצת קומבו ) מנמיכים אש ומבשלים 20 דקות, מסננים.
להכנת יין מצומצם- מצמצמים יין לבן יבש בסיר על אש נמוכה. 1000 מ"ל יין צריך להגיע ל-50 מ"ל .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0