המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים בסיר, עד רתיחה מלאה, את העדשים, עם מים, 1 כף שמן זית, 1 כף מלח 4 תרמילי הל וכפית בהרט.
בסיר מידה 36 שמים את הפתיתים, 2 כפות שמן זית ומטגנים עד הזהבה מלאה. מוסיפים קינמון, פלפל שחור ושום.
שמים את המרק של העדשים השחורים מעל.
מערבבים טוב ומשאירים להתבשל עד שכל הנוזל נספג.
להכנת בצל מקורמל מעל התבשיל: חותכים את הבצלים לג'ולייטים.
מטגנים עם כף שמן זית וכף חמאה כפית סוכר עד קרמול.
מניחים מעל המג'דרה. אפשר להגיש עם יוגורט קר וסלט קצוץ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0