המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שקיפות.
מוסיפים את הגזר.
ממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות ומוסיפים את הפתיתים.
עוטפים את הפתיתים בשמן הזית תוך כדי ערבוב, ומציפים בציר עוף חם או במים חמים.
מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים כרבע שעה או עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0