להכנת רוטב העגבניות:
מחממים מחבת ומטגנים קלות את הבצל בשמן זית.
מוסיפים שום קצוץ, מערבבים ומוסיפים את רוטב העגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם ובזיליקום. מבשלים חצי שעה על להבה נמוכה.
שלב 2
8 דקות
מבשלים את הפתיתים במים רותחים 8 דקות, מסננים ומקררים.
שלב 3
5 דקות
במחבת גדולה שמים חמאה, פרוסות שום, עלה מרווה ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מוסיפים כמה כפות מרוטב העגבניות ומבשלים עד צמצום. בסוף שמים פרמזן מגורד מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.
שלב 4
5 דקות
הצעת הגשה:
בצלחת עמוקה שמים את הריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות ופרמזן, מעל מפזרים גבינת טולום טורקית ושמן ירוק.
להכנת שמן ירוק :
חולטים צרור בזיליקום במשך 10 שניות במים רותחים.
מוציאים את הצרור למי קרח וסוחטים את הצרור עד שאין כמעט מים בבזיליקום.
טוחנים במעבד מזון ביחד עם שמן ניטרלי ומעט מלח ומסננים דרך סמרטוט או בד, עד שכל השמן הירוק יצא.
שלב 1
מתוך
4
להכנת רוטב העגבניות:
מחממים מחבת ומטגנים קלות את הבצל בשמן זית.
מוסיפים שום קצוץ, מערבבים ומוסיפים את רוטב העגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם ובזיליקום. מבשלים חצי שעה על להבה נמוכה.
שלב 2
מתוך
4
מבשלים את הפתיתים במים רותחים 8 דקות, מסננים ומקררים.
שלב 3
מתוך
4
במחבת גדולה שמים חמאה, פרוסות שום, עלה מרווה ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מוסיפים כמה כפות מרוטב העגבניות ומבשלים עד צמצום. בסוף שמים פרמזן מגורד מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.
שלב 4
מתוך
4
הצעת הגשה:
בצלחת עמוקה שמים את הריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות ופרמזן, מעל מפזרים גבינת טולום טורקית ושמן ירוק.
להכנת שמן ירוק :
חולטים צרור בזיליקום במשך 10 שניות במים רותחים.
מוציאים את הצרור למי קרח וסוחטים את הצרור עד שאין כמעט מים בבזיליקום.
טוחנים במעבד מזון ביחד עם שמן ניטרלי ומעט מלח ומסננים דרך סמרטוט או בד, עד שכל השמן הירוק יצא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0