המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים במרכז פרוסת הלחם את המוצרלה ומעליה את ממרח הפסטו. סוגרים עם הפרוסה השנייה וקורצים עיגול בעזרת כוס או ספל.
טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם לכיסוי מלא.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה עמוקה.
מפזרים מעט מלח מלמעלה ונהנים!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0