מערבבים בקערה את הביצים, קמח, מלח, פלפל שחור, פפריקה עד מרקם סמיך ואחיד (מספיק סמיך שיעטוף את החזה עוף).
שלב 2
2 דקות
חותכים חזה עוף/פילה עוף לקוביות ומכניסים לבלילה שהכנו.
שלב 3
5 דקות
שוברים עם הידיים (או בתוך שקיתֿ) את הקורנפלקס עד לחתיכות קטנות (אך לא לאבקה). ומצפים את הקוביות חזה עוף בקורנפלקס ומחזקים בשיטת ״קיבוב״ כדי שהציפוי ייתפס היטב.
שלב 4
5 דקות
אופציות הכנה: מטגנים (כמה שניות)/ אופים בתנור (200 מעלות ל-5 דקות או עד שמוכן)/ שמים באייר פאייר.
מגישים עם מטבל צ׳ילי.
שלב 5
0 דקות
הצעת הגשה - בתוך דלי פופקורן.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים בקערה את הביצים, קמח, מלח, פלפל שחור, פפריקה עד מרקם סמיך ואחיד (מספיק סמיך שיעטוף את החזה עוף).
שלב 2
מתוך
5
חותכים חזה עוף/פילה עוף לקוביות ומכניסים לבלילה שהכנו.
שלב 3
מתוך
5
שוברים עם הידיים (או בתוך שקיתֿ) את הקורנפלקס עד לחתיכות קטנות (אך לא לאבקה). ומצפים את הקוביות חזה עוף בקורנפלקס ומחזקים בשיטת ״קיבוב״ כדי שהציפוי ייתפס היטב.
שלב 4
מתוך
5
אופציות הכנה: מטגנים (כמה שניות)/ אופים בתנור (200 מעלות ל-5 דקות או עד שמוכן)/ שמים באייר פאייר.
מגישים עם מטבל צ׳ילי.
שלב 5
מתוך
5
הצעת הגשה - בתוך דלי פופקורן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1