הנתחים הצמחוניים בסגנון בקר שלנו מבוססים על חלבון סויה וחיטה ומהווים מקור לחלבון וברזל. המרקם העסיסי שלהם והטעם המתובל ממלאים את הפה בעונג. נהדר להכין איתם מוקפץ ססגוני, תבנית עם ירקות צלויים בתנור או עם תבשילי קדירה עשירים.
מנה (80 גר') של נתחים צמחוניים מהווה מקור לחלבון ולברזל.
חלבון וברזל חשובים לשמירה על תזונה מאוזנת.
יש לחמם את הנתחים לפני ההגשה. במחבת: לטגן את הנתחים הצמחוניים במחבת על אש בינונית במשך 7-8 דקות. בתנור/טוסטר אובן: לחמם את התנור/טוסטר אובן לחום בינוני (180ºC), לחמם את הנתחים הצמחוניים במשך כ-10 דקות.
ללא חומרים משמרים
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0