הוראות הכנה לפודינג בטעם וניל:
4 מנות
1. לצקת לקערה 2 כוסות חלב קר (400 מ"ל).
2. להוסיף את תוכן השקית.
3. לערבב היטב (באמצעות מטרפה/מזלג/מערבל), עד שהאבקה תימס כולה.
4. למזוג לקעריות הגשה.
5. להמתין 5 דקות לפני ההגשה.
הצהרות תזונתיות על האריזה
ללא צורך בבישול
סוכר, עמילן, מלטודקסטרין, חומרים מווסתי חומציות (E339 ,E263 ,E327 ,E450), חומרי טעם וריח, צבע מאכל (מיצוי גזר), שמנים מהצומח.
מידע נוסף
ל - 100 גרם
למנה/יחידה
ל-100 גרם מזון מוכן/ ל-100 גרם מוצר נלווה/נוסף
אנרגיה (קלוריות)
372
-
אין ערכים
114
סך השומנים (ג')
0
-
אין ערכים
2.5
נתרן (מ"ג)
1355
-
אין ערכים
268
סך הפחמימות (ג')
93
-
אין ערכים
20
מתוכן: סוכרים (ג')
58.5
-
אין ערכים
13.5
מתוכן: כפיות סוכר
14.5
-
אין ערכים
3.25
חלבונים (ג')
0
-
אין ערכים
2.8
Allergen Item
Allergen Description
מכיל
-
אין ערכים
עלול להכיל
סויה
רבנות מקומית שדרות
Product Adimo
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0