השניצל הדק בטעם ביתי שלנו מבוסס על חלבון סויה וחיטה והוא מקור נפלא לחלבון וברזל. העובי הדק שלו מעניק לו פריכות ומרקם נגיס מושלם. פתיתים וירקות בצד ומתקבלת ארוחה צמחונית טעימה ומזינה.
יחידה אחת של שניצל דק צמחוני מהווה מקור לחלבון ולברזל
חלבון וברזל חשובים לשמירה על תזונה מאוזנת.
יש לחמם את השניצל לפני ההגשה. בתנור: לחמם את התנור לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך 11-12 דקות. בטוסטר אובן: לחמם את הטוסטר אובן לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך כ-13 דקות.
ללא חומרים משמרים
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0