רוטב טוב הופך המבורגר מטעים למושלם! במיוחד כשמוסיפים לו רטבים מסדרת DIP&SPREAD החדשה שהולמים אותו ונותנים לו טוויסט יאמי, חלומי ועולמי.
אז הכנו לכם מתכון לקציצת המבורגר ביתית ושמנמנה והצעות לשידוכים עם סדרת הרטבים DIP&SPREAD. אחרי שתנסו תבינו עד כמה קל להכין ארוחת המבורגר בבית.
הקציצה עשויה מבשר איכותי וטרי, מתאימה לצלייה על המנגל או בבית על הפלנצ'ה או המחבת. בליווי לחמנייה רכה, ירקות אהובים והרטבים שלנו יש לכם ארוחה חלומית!
הארוחה הקלאסית - המבורגר עם בצל סגול, עגבנייה, חסה ומיונז בסגנון צרפתי DIP&SPREAD:
צולים את קציצת ההמבורגר עד דרגת העשייה האהובה. מורחים שכבה עבה וטעימה של מיונז בסגנון צרפתי, מעל מניחים בצל סגול, עגבנייה וחסה ובסוף את קציצת ההמבורגר. מגישים לצד תפוחי אדמה קטנים צלויים ונימוחים.
צולים את קציצת ההמבורגר עד דרגת העשייה האהובה. מורחים בנדיבות ספייסי איולי על הלחמנייה, שמים חסה ובצל סגול. מניחים את קציצת ההמבורגר ועליה ירקות מוחמצים כמו מלפפון, כרוב, פלפל אדום ועוד, אפשר גם סלט קולסלאו בתיבול ספייסי איולי. מגישים ליד צ'יפס פריך ושחום.
צולים את קציצת ההמבורגר עד דרגת העשייה האהובה. אפשר למרוח על הלחמנייה ספייסי איולי או מיונז בסגנון צרפתי ומניחים רצועות חסה רעננות. שמים את הקציצה ומעליה גוואקמולי מאבוקדו, עגבנייה, כוסברה, בצל סגול והרבה לימון. מפזרים מעל עגבניות קצוצות ותירס צלוי ומזלפים בנדיבות רוטב סלסה להשלמת הטעמים.
צולים את קציצת ההמבורגר עד דרגת העשייה האהובה. מורחים על הלחמנייה רוטב ברביקיו (שכבה מפנקת) ומעליו חסה פריכה. מניחים את קציצת ההמבורגר, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל סגול ומתענגים על כל ביס.
צולים את קציצת ההמבורגר עד דרגת העשייה האהובה. מזלפים (בלי להקמצן) רוטב איולי שום, מעליו בצל סגול ועגבנייה. מניחים את קציצת ההמבורגר ומשלימים בחסה ומלפפון חמוץ.
הרוטב האהוב הומצא באמריקה (איך לא?!) והוא למעשה שילוב נדיר של רוטב עגבניות ותבלינים עזים שנותנים לרוטב טעם מעושן וממכר. הוא אוהב כמעט הכל ובמיוחד נתחים צלויים למנגל, מפתיע בטירוף עם ירקות בתנור, לא תאמינו מה קורה לו כשהוא נכנס לתנור עם תפוח אדמה ועוד לא אמרנו מילה על הסנדוויץ' ברביקיו עם גבינת ברי ובצל מקורמל, על ההמבורגר העסיסי וכמטבל לצ'יפס, שניצל או נאצ'וס.
האיולי הצרפתי, השיקי, הקרמי והקלאסי החליט להתפרע עם טוויסט ספייסי שעושה נעים, בחריפות כיפית שמשדרגת כל מנה. הוא מצטיין באיזון טעמים מופלא שהוא הנוסחה ליצירת טעם טוב ומנות מעולות. במקרה שלו האוכל הוא רק תירוץ לכל מה שמוגש לידו ואיתו – סושי, מאכלים יפנים מטוגנים בבלילה, באן דג ופטריות צלויות, סלט מקסיקני של תירס, פלפלים צבעוניים, שעועית שחורה ואבוקדו, טורטייה עם שווארמה ביתית וכמובן אי אפשר בלי צ'יפס, שניצל ושלל כריכים טעימים.