המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה קוסקוס ושתי כפות שמן זית (את שאר שמן הזית שומרים לבטטה). יוצקים שתי כוסות מים רותחים, מערבבים, ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דק'.
בינתיים מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את הבטטה ומטגנים כ-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבטטות זהובות.
מנמיכים את האש, מוסיפים בצל ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהבטטה והבצל רכים.
מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגרים.
מעבירים את הבטטות והבצל לקערת הקוסקוס, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
טועמים ומתקנים תיבול.
מערבבים ביחד קליפת לימון מגורדת, מיץ לימון, פלפל שחור גרוס ומלח ויוצקים על הסלט. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0