מערבבים בקערה גדולה קוסקוס ושתי כפות שמן זית (את שאר שמן הזית שומרים לבטטה). יוצקים שתי כוסות מים רותחים, מערבבים, ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דק'.
שלב 2
6 דקות
בינתיים מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את הבטטה ומטגנים כ-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבטטות זהובות.
שלב 3
5 דקות
מנמיכים את האש, מוסיפים בצל ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהבטטה והבצל רכים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגרים.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את הבטטות והבצל לקערת הקוסקוס, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
שלב 6
0 דקות
טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 7
0 דקות
מערבבים ביחד קליפת לימון מגורדת, מיץ לימון, פלפל שחור גרוס ומלח ויוצקים על הסלט.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מערבבים בקערה גדולה קוסקוס ושתי כפות שמן זית (את שאר שמן הזית שומרים לבטטה). יוצקים שתי כוסות מים רותחים, מערבבים, ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דק'.
שלב 2
מתוך
7
בינתיים מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את הבטטה ומטגנים כ-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבטטות זהובות.
שלב 3
מתוך
7
מנמיכים את האש, מוסיפים בצל ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהבטטה והבצל רכים.
שלב 4
מתוך
7
מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגרים.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים את הבטטות והבצל לקערת הקוסקוס, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
שלב 6
מתוך
7
טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 7
מתוך
7
מערבבים ביחד קליפת לימון מגורדת, מיץ לימון, פלפל שחור גרוס ומלח ויוצקים על הסלט.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0