המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהאגוזים לתערובת אחידה (ביד, לא במיקסר).
מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.
מפזרים על תבניות שטוחות גדולות מרופדות בנייר אפייה.
אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) עד שהציפוי שעל האגוזים מתייבש ומזהיב (בוחשים מדי פעם)
מצננים ואז מעבירים לצנצנות חתומות.
האגוזים המסוכרים נשמרים מחוץ למקרר עד 10 ימים. ניתן להמיר לשקדים או כל סוג אחר אהוב של אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0