מערבבים בקערה את היין עם המים, הסוכר, הקינמון והציפורן ויוצקים על האגסים. מביאים לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את הלהבה. מכסים את הסיר ומשאירים סדק קטן במכסה כדי שהסירופ לא יגלוש. מבשלים כ-20 דקות.
שלב 4
0 דקות
להכנת סירופ השוקולד: שמים בקערית קטנה את השוקולד, שבור לקוביות, מוסיפים את הנוזלים ואת המרגרינה, מניחים מכסה פלסטיק מעל ומחממים במיקרוגל בעוצמה מלאה כ-2 וחצי דק'.
שלב 5
0 דקות
מוציאים ומנסים לבחוש. יכול להיות שיהיה צורך להוסיף עוד כף נוזלים ולבשל עוד זמן מה במיקרו.
שלב 6
5 דקות
מגישים את האגסים חמים, עם כף סירופ יין ועם כף סירופ שוקולד יצוק מעל.
לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החלב למיץ תפוזים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מניחים את האגסים "בעמידה" ובצפיפות בסיר שטוח.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה את היין עם המים, הסוכר, הקינמון והציפורן ויוצקים על האגסים. מביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה. מכסים את הסיר ומשאירים סדק קטן במכסה כדי שהסירופ לא יגלוש. מבשלים כ-20 דקות.
שלב 4
מתוך
6
להכנת סירופ השוקולד: שמים בקערית קטנה את השוקולד, שבור לקוביות, מוסיפים את הנוזלים ואת המרגרינה, מניחים מכסה פלסטיק מעל ומחממים במיקרוגל בעוצמה מלאה כ-2 וחצי דק'.
שלב 5
מתוך
6
מוציאים ומנסים לבחוש. יכול להיות שיהיה צורך להוסיף עוד כף נוזלים ולבשל עוד זמן מה במיקרו.
שלב 6
מתוך
6
מגישים את האגסים חמים, עם כף סירופ יין ועם כף סירופ שוקולד יצוק מעל.
לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החלב למיץ תפוזים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0