המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת 3 כפות שמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את השמן הנותר והירקות, ומטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהם נעשים שקופים. מחזירים את הבשר למחבת ומתבלים במעט מלח.
מערבבים בכוס את מרק התיבול עם המים החמים, מוסיפים לכוס את רוטב הסויה והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים למחבת, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים. טועמים, ואם יש צורך משפרים תיבול.
פורסים עלה סיגר על משטח עבודה, שמים בקצה העלה מעט מהמלית ומקפלים פעם אחת. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים במהודק עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה. ובאותו אופן, מכינים את שאר העלים.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את האגרולים עד שיזהיבו, ומניחים על נייר סופג. מגישים חם ברוטב סויה, דבש וג'ינג'ר.
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0