המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק- לשים קמח, מים, סוכר, שמן, סוכר וניל, מלח וגרידת לימון כעשר דקות ומשהים להתפחה במקום חמים לשעה עד להכפלת נפח.
מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים על משטח מקומח. קורצים עם חותכן עיגולים בקוטר 8 ס"צ.
הכנת המלית- מרתיחים חלב. מוסיפים פרג ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל החלב נספג. מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים לצינון. שמים בכל עיגול כפית גדושה מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן. מתפיחים שוב כחצי שעה.
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות 15 עד 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0