להכנת הבצק- לשים קמח, מים, סוכר, שמן, סוכר וניל, מלח וגרידת לימון כעשר דקות ומשהים להתפחה במקום חמים לשעה עד להכפלת נפח.
שלב 2
0 דקות
מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים על משטח מקומח. קורצים עם חותכן עיגולים בקוטר 8 ס"צ.
שלב 3
0 דקות
הכנת המלית- מרתיחים חלב. מוסיפים פרג ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל החלב נספג. מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים לצינון. שמים בכל עיגול כפית גדושה מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן. מתפיחים שוב כחצי שעה.
שלב 4
0 דקות
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות 15 עד 20 דקות.
שלב 1
מתוך
4
להכנת הבצק- לשים קמח, מים, סוכר, שמן, סוכר וניל, מלח וגרידת לימון כעשר דקות ומשהים להתפחה במקום חמים לשעה עד להכפלת נפח.
שלב 2
מתוך
4
מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים על משטח מקומח. קורצים עם חותכן עיגולים בקוטר 8 ס"צ.
שלב 3
מתוך
4
הכנת המלית- מרתיחים חלב. מוסיפים פרג ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל החלב נספג. מסירים מהאש ומוסיפים את שאר החומרים לצינון. שמים בכל עיגול כפית גדושה מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן. מתפיחים שוב כחצי שעה.
שלב 4
מתוך
4
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות 15 עד 20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0