המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: חותכים חמאה לקוביות ומניחים יחד עם כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח. לתפוח על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
להכנת המלית: לשבור את טבלאות שוקולד החלב לקוביות ולהניח בקערה. לשבור את טבלאות השוקולד המריר לקוביות ולהניח בקערה נפרדת. להמיס חמאה.
הרכבת אוזני המן: מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים באמצעות כוס הפוכה לעיגולים בקוטר 10 ס"מ.
מורחים חמאה במרכז, מניחים קוביית שוקולד חלב במרכז כל עיגול ומעליה קוביית שוקולד מריר ומקפלים לצורת משולש.
מניחים בתבנית אפייה משומנת להתפחה חלקית, ובמרחקים של כ-3 ס"מ זה מזה.
לאחר שתפחו, מערבבים חלמון ומים ומברישים את אוזני ההמן.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.
אוזני ההמן מוכנות כשצבען מזהיב. מצננים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0