המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון עם להב פלדה, מניחים קמח תופח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח ותמצית וניל, ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק לא מתאחד ונשאר יבש מדי – מוסיפים בהדרגה מעט מים או חלב.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, משטחים לצורת דיסקית ועוטפים בניילון נצמד.
מצננים את הבצק כשעה במקרר.
מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה בעובי 4-5 מ"מ וקורצים עיגולים.
במרכז כל עיגול מניחים כפית ממרח תמרים או ממרח אחר אהוב וסוגרים לצורת אוזן המן.
מסדרים את אוזני ההמן במרווחים על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
מצננים את אוזני ההמן במקרר במשך כ-30 דקות לפני האפייה.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
אופים את אוזני ההמן במשך 15-20 דקות, או עד הזהבה.
מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1