המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנפים קמח לקערה גדולה, מוסיפים את שאר המצרכים (למעט ממרח תמרים למילוי), ומערבבים עד התאחדות.
לשים עד שנעשה בצק אחיד. אם הבצק קשה ולא מתאחד, אפשר להוסיף מעט מרגרינה. לבצק לח מידי מוסיפים קמח.
מחלקים את הבצק ל-2, ומרדדים כל חלק על משטח עבודה עם מעט קמח. קורצים עיגולים בעזרת כוס, ומניחים במרכז כל עיגול מעט ממרח תמרים (אפשר להוסיף אגוזים קצוצים אם אתם רוצים). סוגרים בצורת אוזן המן ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, ואופים כ-20-30 דקות, או עד שמזהיב.
לעיטור: מצננים וטובלים באבקת סוכר.
ניתן להכין מהבצק גם רולדות ולחרוץ לפרוסות לפני האפייה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0