המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הצימוקים בברנדי 240 דקות ומסננים מהברנדי.
לשים את כל חומרי הבצק במיקסר לבצק נוזלי וחלק ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים רצועות לשמן החם, או שבעזרת שתי כפות מעבירים מהבלילה לשמן רותח.
מוציאים את הסופגניות ומפזרים אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0