המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת כבדה, רצוי מחבת גריל. מפלפלים את הסטייקים משני הצדדים ומניחים על המחבת עם חצי כף מרגרינה. כשהסטייק "מזיע" מלמעלה הופכים וממשיכים עד שהוא מוכן.
בינתיים, מערבבים היטב את אבקת מרק הבצל במים הרותחים.
כשהסטייקים מוכנים מעבירים לצלחות ויוצקים את היין למחבת ומרחיקים את הפנים מחשש לנתז.
מוסיפים את המרק המדולל, מרתיחים שוב,
מסירים מהאש ומוסיפים את שאר המרגרינה. מערבבים היטב עד שהמרגרינה נמסה לגמרי ומעדנת את הרוטב.
יוצקים מעל הבשר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0