שמים במעבד מזון עם להב פלדה את השמן, המייפל, עשבי התיבול, מלח ופלפל. מעבדים לתערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מרכיבים כל מנת אוסובוקו אישית כך: מניחים יריעת נייר אלומיניום באורך 60 ס"מ על השיש, ומניחים יריעה זהה נוספת עליה בניצב לה, כך שהן יוצרות צורת +. מניחים במרכז ה-+ שמינים מהירקות והפירות היבשים (כלומר 2 פרוסות כרישה, 2 פרוסות גזר, 2 שיני שום, נתח שורש, 2 שזיפים, 2 משמשים, 2 דבלים ובערך כף חמוציות). על הערימה שנוצרה מניחים נתח אוסובוקו עם העצם כלפי מעלה. יוצקים 3-4 כפות מתערובת השמן על הנתח מכל הצדדים (השמן יזלוג אל הערימה שתחתיו וזה בסדר).
שלב 3
0 דקות
אוספים את נייר האלומיניום לפי מעלה ומהדקים מעל השפיץ של העצם כך שכל הירקות, הפירות והנתח עצמו סגורים בתוך שקיק אטום מנייר אלומיניום. חשוב שהשקיק יהיה אטום כי הוא יהווה מעין תנור אדים קטן שבו ייאפה כל נתח בנפרד. אם נראה שגודל יריעת הנייר לא הספיק, ניתן "להטליא" ביריעה נוספת.
שלב 4
0 דקות
מניחים את כל הנתחים העטופים (שנראים עכשיו כמו נשיקות שוקולד של חברת הרשיס) בתבנית התנור חלק רחב למטה ועצמות פונות כלפי מעלה. אופים בחום של 180 מעלות שלוש שעות.
שלב 5
0 דקות
מגישים שקיק אפוי עם נייר האלומיניום (על צלחת) כמנה אישית. כל סועד פותח את מנתו בעצמו. התוספת כבר בפנים.
שלב 1
מתוך
5
שמים במעבד מזון עם להב פלדה את השמן, המייפל, עשבי התיבול, מלח ופלפל. מעבדים לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
5
מרכיבים כל מנת אוסובוקו אישית כך: מניחים יריעת נייר אלומיניום באורך 60 ס"מ על השיש, ומניחים יריעה זהה נוספת עליה בניצב לה, כך שהן יוצרות צורת +. מניחים במרכז ה-+ שמינים מהירקות והפירות היבשים (כלומר 2 פרוסות כרישה, 2 פרוסות גזר, 2 שיני שום, נתח שורש, 2 שזיפים, 2 משמשים, 2 דבלים ובערך כף חמוציות). על הערימה שנוצרה מניחים נתח אוסובוקו עם העצם כלפי מעלה. יוצקים 3-4 כפות מתערובת השמן על הנתח מכל הצדדים (השמן יזלוג אל הערימה שתחתיו וזה בסדר).
שלב 3
מתוך
5
אוספים את נייר האלומיניום לפי מעלה ומהדקים מעל השפיץ של העצם כך שכל הירקות, הפירות והנתח עצמו סגורים בתוך שקיק אטום מנייר אלומיניום. חשוב שהשקיק יהיה אטום כי הוא יהווה מעין תנור אדים קטן שבו ייאפה כל נתח בנפרד. אם נראה שגודל יריעת הנייר לא הספיק, ניתן "להטליא" ביריעה נוספת.
שלב 4
מתוך
5
מניחים את כל הנתחים העטופים (שנראים עכשיו כמו נשיקות שוקולד של חברת הרשיס) בתבנית התנור חלק רחב למטה ועצמות פונות כלפי מעלה. אופים בחום של 180 מעלות שלוש שעות.
שלב 5
מתוך
5
מגישים שקיק אפוי עם נייר האלומיניום (על צלחת) כמנה אישית. כל סועד פותח את מנתו בעצמו. התוספת כבר בפנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0