המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את האורז במים.
בינתיים מטגנים בצל במעט שמן.
מוסיפים רסק עגבניות, מים ותבלינים.
מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מסננים את המים מהאורז המושרה, ומוסיפים את האורז.
מנמיכים את האש. (לכסות תמיד. ולערבב מדי פעם.)
לאחר כ- 10 דקות האורז מוכן.
מכבים ומשאירים מכוסה עד שמתחילים לאכול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0