המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק והמלח, ומערבבים.
שוטפים במסננת את האורז, ומוסיפים לסיר. מטגנים כ-4-5 דק'.
יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר, ומבשלים כ-15 דקות. מדי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר - מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים כרבע שעה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0