מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק והמלח, ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
שוטפים במסננת את האורז, ומוסיפים לסיר. מטגנים כ-4-5 דק'.
שלב 3
0 דקות
יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
15 דקות
מכסים את הסיר, ומבשלים כ-15 דקות. מדי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר - מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים כרבע שעה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק והמלח, ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
שוטפים במסננת את האורז, ומוסיפים לסיר. מטגנים כ-4-5 דק'.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
מכסים את הסיר, ומבשלים כ-15 דקות. מדי כמה דקות מערבבים. כשכמעט ולא נשארו מים בסיר - מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים כרבע שעה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0