המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את העגבניות ואת המים (על כל כוס אורז שמים כוס וחצי מים רותחים).
מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מביאים לרתיחה.
מוסיפים פנימה את האורז ובוחשים מידי פעם, שלא יידבק.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0