המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות אפונה קפואה במים רותחים ולסנן.
לטגן פלפלים במעט שמן עד השחמה קלה ולהוציא מהסיר.
באותו סיר לצקת מעט שמן על אש גבוהה. להוסיף את האורז ולערבב כ-2 דקות ללא הפסקה.
להנמיך לאש נמוכה מאוד ולצקת בזהירות את מרק העוף החם לתוך הסיר.
להוסיף חזרה את קוביות הפלפל שטיגנו יחד עם התירס והאפונה.
לתבל במלח, פלפל שחור וכורכום, להוסיף רסק עגבניות, לערבב היטב את האורז ושאר המרכיבים.
לסגור את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ-40 דקות.
לערבב עם מזלג את תערובת האורז ולהשאיר את המכסה סגור לעוד 10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
יצא מושלם..
איזה כיף לשמוע, תודה ויום מקסים
זה באמת 2 כוסות מרק עוף?
היי יקרה, מים רותחים מהולים בשתי כפות אבקת מרק תיבול עוף אסם. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2