המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז ומסננים היטב.
מחממים את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את האורז השטוף, מערבבים עד לציפוי כל האורז בשמן, האורז הופך לשקוף מעט.
מוסיפים את המים, הכורכום, המלח והאפונה ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה ומכסים.
מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-14 דקות .
מסירים את המכסה ובודקים אם נשארו מים בהטיית הסיר, אם יש עדיין מים מחזירים לבישול נוסף של 2 דק'.
מסירים מהאש ומניחים ל-5 דק' לספיגת אדים.
מוסיפים את אגוזי הקשיו ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג.
מגישים חם
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0