המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חולטים את העגבניות במים רותחים כדקה, מסירים את הקליפה וחותכים לקוביות קטנות.
חותכים את הזיתים לקוביות קטנות.
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות החלוטות ומטגנים יחד כשתי דקות.
מוסיפים את האורז והזיתים ומערבבים, מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את מרק העוף, מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות.
מסירים מהאש ומשאירים מכוסה עוד 10 דקות לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
1.כמות מרק העוף צריכה להיות כפולה לפחות. 2. את האורז עדיף לרחוץ היטב לפני השמוש כדי לסלק את הארסן
הצג מתכונים נוספים
הערות 1