המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את הבצל והשום בסיר גדול עם שמן, עד שהם מתחילים להזהיב.
מוסיפים את האורז, ומערבבים דקה.
מוסיפים מים שיכסו את פני האורז.
מוסיפים מלח, פלפל ומשמש. מוסיפים את הכוסברה.
מערבבים, ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות.
מכבים את האש, ומחכים עוד 10 דקות לפני הפתיחה.
מוציאים מהסיר, ומפזרים מעל את גרגירי הרימון ואת הצנוברים.
מומלץ להגיש לצד עוף ממולא. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0