המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר מתאים, מוסיפים את האורז, מערבבים ומטגנים קלות.
מוסיפים לסיר 3 כוסות מים רותחים (כוס וחצי מים לכוס אורז), מוסיפים מלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
אם רוצים מוסיפים את אחת התוספות, אפשרי גם יחד וגם לחוד: בצל לאחר טיגון, אבקת מרק עוף, רסק עגבניות, תירס קפוא ו/או אפונה קפואה.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 10-12 דקות. אין צורך לערבב את האורז תוך כדי הבישול.
ממתינים כשעה ומפוררים את האורז עם מזלג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0