המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת ווק שמן ומוסיפים את הבצל והגזר. מטגנים כ – 3 דקות עד להזהבה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים תוך כדי בישול עד לקבלת "ביצה מקושקשת".
מוסיפים את האורז והבצל הירוק, מערבבים ומקפיצים עוד דקה.
מערבבים את חומרי הרוטב - רוטב למוקץ, רוטב סויה, מיץ לימון ופלפל חריף (לא חובה) , יוצקים מעל ומקפיצים כ - 2 דקות.
מסירים מהאש ומפזרים כוסברה. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2