המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן בסיר רחב, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
כשהבצלים זהובים, מוסיפים את שקית התבלונים. מערבבים ביחד דקה או שתיים, ומוסיפים את האורז. מטגנים את האורז עוד שתי דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים, מרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0