המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים סיר איכותי בגודל מתאים. רצוי סיר עם נון סטיק.
מוסיפים את השמן ומטגנים את האטריות עד הזהבה. בזהירות לא לשרוף אותם. חשוב להזהיב את האטריות עד שיתקבל צבע, זה משדרג להם את הטעם. .
אחרי הזהבת האטריות, מוסיפים את האורז השטוף והמסונן היטב ומערבבים עד שהאורז משנה צבע וכל גרגיר עטוף בשמן.
שופכים את המים פנימה, מתבלים במלח (חשוב לוודא שהמים מלוחים כמו מי ים) מביאים לרתיחה.
כשהמים רותחים מורידים את גובה הלהבה לחצי ומבשלים כ-20 דקות. מגישים חם.
להוספת טעם – ניתן להוסיף למים 1 שן שום, 1 מקל סלרי עם העלים ועלי כרוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
רעיון נהדר. תודה
הצג מתכונים נוספים
הערות 1