המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת האורז:משרים את האורז כשעה במים ולאחר מכן שוטפים אותו היטב ומסננים.
לאחר מכן שמים את האורז בסיר עם שלושת כוסות המים מוסיפים את מעט השמן את הפלפל השחור את מרק העוף ואת המלח וכמובן את הצימוקים.
מערבבים כל הזמן עד לרתיחה מרתיחים כארבע דק' עם ערבוב בעדינות מנמיכים את האש עד הסוף ומכסים ל 20 דקות ואז מכבים את האש.
הכנת הבשר: מטגנים במחבת את הבצל עד שיזהיב מוסיפים את הבשר את הכוסברה ואת הפטרוזיליה ואת הבהרט ואת הכרכום ומטגנים ביחד עד שמוכן.
מוסיפים את הבשר על האורז ומערבבים יחד בעדינות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0