המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות קטנות. מעבירים את הבצל לקערית.
מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות דקות.
שוטפים היטב את גבעול הסלרי, חוצים אותו לאורך וחותכים לקוביות.
פורסים את הכרוב לרצועות דקות (כמו אטריות דקות).
שופכים את השמן למחבת, ומחממים על אש גבוהה.
כאשר השמן חם, מטגנים את הירקות. מתחילים עם הבצל ומערבבים עד שהוא הופך לשקוף. לאחר מכן, מוסיפים את הגזר, הסלרי והכרוב.
מטגנים את הירקות כ-5 דקות עד שהם מאבדים את פריכותם ונעשים שקופים. מערבבים במשך כל הטיגון.
מוסיפים מלח ופלפל תוך כדי ערבוב.
מוסיפים למחבת את האורז המבושל, ומערבבים.
שופכים את רוטב הסויה ומערבבים עד שהירקות והאורז סופגים את הצבע ואת הטעם של הסויה, ומורידים מהאש.
מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0