המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות עד שהוא הופך כמעט לשקוף.
מוסיפים את המים, מוסיפים מלח ומעט פלפל ומערבבים.
מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה מאוד. מבשלים 18 דקות, מכבים את האש ומשאירים בסיר לעשר דקות נוספות.
בינתיים מחממים במחבת (לא בסיר) את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הכבדים, מטגנים ומתבלים בפלפל שחור ובמלח. מי שאוהב פיקנטי שיוסיף מעט פפריקה חריפה.
אחרי שהכבדים מוכנים (אחרי חמש דקות טיגון בערך) מצננים מעט וחותכים את הכבדים לקוביות קטנות.
מערבבים את הכבדים, הבצל המטוגן ומעט משמן הטיגון עם האורז ואוכלים בתאווה...
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0