המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוספים את האורז ומאדים תוך כדי בחישה. מוסיפים את המים, מלח, אבקת מרק עוף, כורכום ומרתיחים.
מבשלים על אש קטנה בסיר סגור, עד שהנוזלים יספגו.
מטגנים קלות את הצנוברים.
משרים את הצימוקים כ-10 דקות במים רותחים, שוטפים ומסננים.
מוציאים לתבנית הגשה ומפזרים את הצנוברים והצימוקים מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1