המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים שמן זית לסיר ומטגנים את הבצל עד תחילת הזהבה.
שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר, מערבבים למשך כ-2 דק'.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאד למשך כ-15 דקות.
משאירים מכוסה ל-10 דק' נוספות.
מגישים עם הצנוברים והשקדים קלויים מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0