המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את הפול ומבשלים במים מומולחים קלות כחמש דקות. לאחר הרתיחה, מסירים מהאש ומסננים.
שוטפים את האורז ומסננים היטב מהמים.
מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום.
מטגנים רק עד שהבצל הופך שקוף, ללא השחמה.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שיצופה לגמרי בשמן.
מוסיפים את המים הרותחים, המלח והפלפל ובוחשים. מוסיפים את הפול המבושל והפטרוזילה ומביאים לרתיחה.
מכסים היטב את הסיר ומנמיכים ללהבה נמוכה. מבשלים 10 דקות מבלי לפתוח את הסיר.
בודקים אם נשארו מים בתחתית הסיר על ידי הטיית הסיר. אם יש עדיין מים מכסים וממשיכים בבישול עוד שתי דקות.
מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד חמש דקות.
מפזרים מעל את הצנוברים המטוגנים לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0