המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את האורז במים קרים למשך שעתיים ומסננים.
בסיר גדול מרתיחים מים ומבשלים את האורז כמו שמבשלים פסטה כ-8 דקות ומסננים.
בקערה מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס ממי הבישול, 1/4 כוס שמן ומרק עוף עם האורז המבושל. *ניתן להוסיף עלי זעפרן מהולים במים (מעט ולא חובה)
מחממים סיר סואטז' ומוסיפים 3/4 כוס שמן, מסדרים תחתית של תפוחי אדמה ומטגנים עד הזהבה.
שופכים מעל את האורז (אין צורך להדק).
מכסים ומבשלים כ-12 דקות על להבה בינונית.
מחלישים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
הופכים על צלחת הגשה ומגישים בצורת עוגת אורז שלמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0