מחממים שמן בסיר רחב. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את הגזר. מקפיצים קלות ומוסיפים את הפלפל האדום. מטגנים קלות ומוסיפים את החצילים. מטגנים ביחד עד שהחצילים והגזר מתרככים מעט.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את האורז והקארי, ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הסויה וכוס מים, מביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים למשך רבע שעה עד עשרים דקות. מתקנים תיבול על ידי מלח.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם (ניתן לקשט עם פלחי עגבניות).
שלב 1
מתוך
5
מחממים שמן בסיר רחב. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את הגזר. מקפיצים קלות ומוסיפים את הפלפל האדום. מטגנים קלות ומוסיפים את החצילים. מטגנים ביחד עד שהחצילים והגזר מתרככים מעט.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את האורז והקארי, ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הסויה וכוס מים, מביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
5
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים למשך רבע שעה עד עשרים דקות. מתקנים תיבול על ידי מלח.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם (ניתן לקשט עם פלחי עגבניות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0